Top

Sluit een Hyundai Autoverzekering af en maak kans op een weekendje weg t.w.v. € 400,-

Win een weekendje weg

Als je schade rijdt met jouw Hyundai, is dat al vervelend genoeg. Dan wil je zo min mogelijk gedoe. De Hyundai Autoverzekering is speciaal voor Hyundai-rijders, met uitstekende voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie.

Je kunt jouw Hyundai verzekeren op de manier waarop jij dat wenst. Met de volledig casco-dekking ben je optimaal verzekerd, ook dekking voor onder meer schade als gevolg van een aanrijding en vandalisme is inclusief. Dát is nog eens zekerheid.

In geval van schade zorgt jouw eigen Hyundai Erkend Reparateur ervoor dat je auto volgens de specificaties van Hyundai wordt hersteld. Daarbij worden natuurlijk uitsluitend originele Hyundai-onderdelen gebruikt.

Natuurlijk wil je weten wat een Hyundai Autoverzekering nu precies kost. Hiervoor kun je bellen met telefoonnummer (024) 366 56 40.

Maak kans op een weekendje weg

Sluit je tussen 1 april 2019 en 1 oktober 2019 een Hyundai Autoverzekering af, dan maak je bovendien kans op een van de 10 Weekend Trip-vouchers t.w.v. € 400,-.

Hyundai Motor Nederland kiest na de actieperiode uit alle afgesloten polissen binnen de actieperiode de 10 winnaars van de Weekend Trip-vouchers. De 10 winnaars worden per email op de hoogte gebracht. Wordt er niet binnen 5 werkdagen gereageerd op deze e-mailcorrespondentie, dan is Hyundai gerechtigd een andere winnaar aan te wijzen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

De Weekend Trip-vouchers hebben een waarde van € 400,- en zijn niet inwisselbaar voor geld. Fouten voorbehouden.

 

Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Hyundai, alsmede eenieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.

Alle persoonsgegevens die in het kader van de actie van deelnemers worden verkregen worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving behandeld.

De aanbieder behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen zonder opgaaf van redenen.